...:::::UnDeaD=FoRuM::::....
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...:::::UnDeaD=FoRuM::::....

Forumumuza Ho$ GeLdiNiZ

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Komik Fıkralar

2 posters
YazarMesaj
TRLoqum
admin
TRLoqum

Erkek
Loisirs : FENERBAHÇE

Komik Fıkralar Empty
MesajKonu: Komik Fıkralar   Komik Fıkralar Icon_minitimeCuma Ocak 19, 2007 9:47 pm

Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar.
Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak"
Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış.
Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?"
Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış" Tanısana hadi sen tanısana kim olduğumu
http://undead.lolforum.net
gsli
Şerif=Güvenlik
Şerif=Güvenlik
gsli

Erkek
Loisirs : 12123123124

Komik Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Komik Fıkralar   Komik Fıkralar Icon_minitimeC.tesi Ocak 20, 2007 8:08 pm

Bir kadın kocasını 3 erkekle aldatıyormuş.O erkeklere sırayla demişki 1. adama sen 1 tepsi dolma getir demiş adam tamam demiş.2. Adama demişki sen bir şişe ayran getir adam tamam demiş.3. adam Çok fakirmiş kadın sen hiçbirşey getirme demiş.Adamların hepsi gitmiş.Ertesi gün adamlar eve gelecekler imiş kadın hemen kocasını kahveye yollamış adamlar gelmiş.İçeri girmiş oturmuşlar tam *********ken kapı açılmış ve kadının kocası içeriye girmiş.Adamlar hemen dolaba saklanmışlar.Kocası demişki Bir tepsi dolma olsa da yesek demiş 1. adam çıkmış buyrun dolmanız demiş.Kocası demiş sende nerden çıktın be demiş.Adam demiş beni allah gönderdi demiş .Kocası tamam demiş.Kocası demiş iki karısına 1 şişe ayran olsada içsek demiş.2. adam .ıkmış buyrun ayranınız demiş kocası demiş sende nereden çıktın demiş adam demiş beni allah gönderdi ayran istedinizya demiş kocası tamam demiş.3. adam 4 saat 5 saat beklemiş sonunda dayanamayıp çıkmış kadının kocası demiş sende nereden çıktın be demiş.Adam demiş beni Allah gönderdi demiş boşları alacağım.

afro afro afro Nasıl ama SAYGILARIMLA

En son tarafından C.tesi Ocak 20, 2007 8:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gsli
Şerif=Güvenlik
Şerif=Güvenlik
gsli

Erkek

Komik Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Komik Fıkralar   Komik Fıkralar Icon_minitimeC.tesi Ocak 20, 2007 8:10 pm

Karne

Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."

afro afro NASIL AMA SAYGILARIMLA GÜZEL SÖZLERİNİZİ BEKLİYORUM
gsli
Şerif=Güvenlik
Şerif=Güvenlik
gsli

Erkek

Komik Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Komik Fıkralar   Komik Fıkralar Icon_minitimeC.tesi Ocak 20, 2007 8:13 pm

Şoför olurdum

Ali okula yazılacakmış. Ama çok fırlama bir çocuk olduğundan babası bazı önlemler almaya karar vermiş ve okuldaki öğretmenine ve diğer öğretmenlere durumu anlatmış. Sıra servis şoförüne gelmiş. Servis şoförüne oğlunun ne kadar fırlama olduğunu anlatmış. Şoför hiç oralı olmamış içinden, "ufacık çocuk ne kadar fırlama olabilir ki?" demiş... Okul günü gelmiş ve Ali alınması gereken yerden servise binmiş. Yolculuğun ilk başlarında sakin sakin oturan Ali daha sonra şoförün yanına gelerek "amca benim annem tavuk babam horoz olsaydı ben civciv olurdum değil mi?" demiş. Şoför: - "Evet yavrum, şimdi geç yerine otur" demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına giderek "amca benim annem inek babam boğa olsaydı ben buzağı olurdum değil mi?" demiş. Şoför biraz sinirli: - "Evet, şimdi git yerine otur", demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına gelerek "amca benim annem" demeye kalmadan şoför Ali'ye "ben sana bir soru soracağım" demiş ve ardından "senin annen o***** baban p******* olsaydı sen ne olurdun bakayım?" demiş. Ali sırıtarak cevap vermiş: - "ŞOFÖR".
TRLoqum
admin
TRLoqum

Erkek
Loisirs : FENERBAHÇE

Komik Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Komik Fıkralar   Komik Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 21, 2007 11:40 am

ggüzelde kopyala yapıştır yaptın Cool
http://undead.lolforum.net
gsli
Şerif=Güvenlik
Şerif=Güvenlik
gsli

Erkek

Komik Fıkralar Empty
MesajKonu: Geri: Komik Fıkralar   Komik Fıkralar Icon_minitimePaz Ocak 21, 2007 12:44 pm

olsun o kadar Smile Smile

Komik Fıkralar
1 sayfadaki 1 sayfası