Bir gün bir adam bir oyunda bir adama ana avrat küfür etmiş diğer adam seni adminlere şikayet edeceğim demiş.Ama bizim adam kurnazlık yapıp masaüstünün resmini çekmiş mesaj bölümünü işaretlemiş ve paint programına atmış Word programından o adamın oyundaki adamın adını yazmış ad yerindeki ismi üzerine yapıştırmış.Daha sonra küfür yazıp yazı bölümüne yapıştırmış beni şikayet ederse bende bunu gösteririm diye.Daha sonra diğer adamın oyundaki klanından mesaj gelmiş ya özür dilersin yada seni oyundan sileriz demiş bu adamda özür dilemiş hastayıM böyle oluyorum falan demiş.Sonra bu adamı oyun mahkemesine vermiş.Bu adamda kanıt olarak kendi hile ile yaptıklarınıı göstermiş diğer adam oı mesajı sildiği için birşey gösterememiş.Juri üyeleri 5 kişi imiş.
2 tanesi küfür etmeyen adamı suçlamış 2 tanesi ise küfreden adamı suçlu bulmuş.Son kalan adam ise düşünmeye başlamış gerçekten küfür eden adam ben yapmadım diye söylemeye başlamış.Küfretmeyen adam ise adalet yerini bulacak demiş.Juri üyesi bundan çok etkilenmiş ve gerçekte küfretmeyen adamın tarafına geçmiş ve gerçekten küfreden adam suçlu bulunmuş ve adalet yerni bulmuş.